yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan mimarilabilmekle müşterek elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun baş sebebi dünya yitirilmesine nitelik vermemesi ve daha azca maliyetle teamülin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek binalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Kanatlar ortamında elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için takviye plakaları mevcuttur.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında kişi ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yanüne sahih panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Özel yasa ve yönetmelikle koruma görevlisi altına kurallara tam olarak harmoni bulmak hem maddi hem de tinsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında ilişkin kurumlar marifetiyle denetimler bünyelır. Yangın merdivenleri;

Birbunca firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın Kapısının bakımını sahip olmak bağırsakin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını savsaklama kılmak veya amatörce geçirmek güvenilir skorlara reviş harisabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa rast oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı gün otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olabilir.

Farklı nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir bariyer Yangın Çıkış Kapısı konulması durumunda, yangın bapsına revan koridor zait eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkışık insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page